Sunday, December 9, 2012

Skriešanas sezonas noslēguma pasākums – 1. decembrī, Ventspilī


Viens no veiksmīgiem un negaidītiem pasākumiem par šo gadu. Šim pasākumam gatavojos cītīgi, nevis ar treniņu palīdzību, bet ar kostīma gatavošanu :)) Biju "nodevēja" un skrēju Ventspils olimp.jakā ar dzelteno puķīti uz galvas - puķīte noteikti bija nepieciešama, jo dzeltenā Ventspils jakā skrēja vēl viens sacensību dalībnieks un mūs varēja sajaukt ))
Skrējiens notika Ventspilī par godu sezonas noslēgšanai. Trase bija ledaina, labi marķēta un diezgan viegli pieveicama - 4 apli pa 2.5K.

centrā...cītīgi mēģinu ieskriet pagriezienā
Starts bija dots uz lielā Ventspils stadionā (sk.bildi) un tālāk bija jāskrien parkā, ielās, olimpiskā centrā iekšā, atkal ārā utt. Pirmo kilometru skrēju kā zvērs 4 min/k, tad izdomāju kā šīs ir taču noslēguma pasākums, tāpēc trase jānoskrien smuki, lēnītēm. Pirmo apli pieveicu labi ~13min, otro arī nekas traks nebija ~13min, bet trešā aplī izdomāju kā jāmet miers un samazināju tempu. Pa ceļam iepazinos ar Maratona Kluba jauno dalībnieci Līvu. Parunāja par šo un to un skatos, jau pēdēja apļa vidus. Mēs izdomājam, kā finišēsim kopā, jo neviens vel nav tā darījis. Tātad noskrēju/am ar laiku 51:34 un dabūju/am 10.vietu. Priecīgi un smaidoši, netraucēja nedz sniegs, nedz ledus. loti jautrs un mīlīgs pasākums. Tālāk sekoja noslēguma balle, bet tur jau neskrējām, tāpēc blogā par balli neko neminēšu :P
Rezultāti ir redzami šeit